Jak usunąć lub zablokować użytkownika?

Jak usunąć lub zablokować użytkownika? Aby usunąć lub zablokować profil użytkownika, musisz wejść na profil danej osoby, zjechać na sam dół i wybrać odpowiednią opcję.  Usunięcie użytkownika oznacza permanentne wydalenie go z aplikacji – na przykład w sytuacjach, kiedy zakończyliście współpracę. Zablokowanie użytkownika oznacza czasowe ograniczenie  użytkownikowi dostępu do aplikacji. Czytaj dalej…

Jak mogę włączyć/wyłączyć moduł?

Jak mogę włączyć lub wyłączyć moduł? To bardzo proste. Wystarczy, że wejdziesz do panelu administracyjnego, wybierzesz u góry zakładkę „Moduły” i tam zaznaczysz lub odznaczysz moduły, które mają być włączone.  Po wprowadzeniu zmian kliknij „Zapisz zmiany” i gotowe! 🙂 *Lider również może włączyć lub wyłączyć dostępne moduły na poziomie zespołu/projektu/jednostki Czytaj dalej…

Jak dodać nowego użytkownika?

Jak dodać nowego użytkownika? Aby powiększyć grono użytkowników aplikacji w Twojej organizacji, musisz wybrać przycisk „Zaproś” na górnym pasku Menu. Następnie wpisz adres e-mail osoby, którą chcesz dodać do systemu i kliknij „Wyślij zaproszenie”. Kiedy wyświetli się komunikat o trwałości zaproszenia, wybierz ponownie „Wyślij zaproszenie”. W tym miejscu możesz zobaczyć Czytaj dalej…

Konfiguracja punktów (Merit Money)

Jak skonfigurować, spersonalizować lub zresetować punkty? Jeśli jesteś Administratorem Głównym lub posiadasz w systemie rolę Menadżera Marketu, wszystkie ustawienia dotyczące punktów znajdziesz w zakładce „Administracja” w Ustawieniach. To ten „trybik” po lewej stronie ekranu. Lokalizacja ikony ustawień Aby ustalić częstotliwość przyznawania punktów oraz ich pulę, odszukaj w otwartej zakładce pole Czytaj dalej…